0
Váš košík je prázdný
  • cs
  • sk

MARMITON Rai japonský damaškový nůž 20cm rukojeť pryskyřice Pakkawood

japonský kuchařský nůž z damascénské oceli na krájení masa, zeleniny nebo ovoce, rukojeť z pryskyřice Pakkawood s ozdobnými kroužky z G10, délka ostří 20cm, jádro vysoce uhlíková ocel VG10 (67 vrstev), tvrdost HRC 60-62, úhel ostří 15 stupňů, prodává se v dárkovém pouzdře s magnetickým zavíráním Více o produktu

Pomůžeme vám s nákupem

 

  • Využijte naši poradnu
  • Zboží nám můžete vrátit do 40 dnů
  • Vyzkoušejte si produkt u nás na prodejně
MARMITON Rai japonský damaškový nůž 20cm rukojeť pryskyřice Pakkawood
Doprava zdarma

MARMITON Rai japonský damaškový nůž 20cm rukojeť pryskyřice Pakkawood

  • damascénská ocel skládáná z 67 vrstev, střídající se vrstvy oceli tvoří typický design
  • jádro čepele z oceli VG-10 kombinované a skládané s ocelí 9Cr18mov
  • délka ostří 20 cm, délka rukojeti 13,5 cm, celková délka 33,3 cm, hmotnost 218 g, šířka 2 mm
  • tvrdost oceli HRC 60-62
  • rukojeť z pryskyřice Pakkawood s ozdobnými kroužky z G10
  • úhel ostří 15 stupňů
  • prodává se v dárkovém pouzdře s magnetickým zavíráním
  • nůž umývejte v ruce bez použití myčky
  • nepoužívat na zmražené potraviny, možnost vylomení ostří

Damascenská (Damašková ocel)

Damašková ocel se vyrábí opakovaným skováním, překládáním a znovu skováním několika pásků oceli o rozdílných vlastnostech, takto vzniká charakteristický vzor, který mívá desítky až stovky vrstev. Damašková ocel je díky seskupení materiálů rozdílných vlastností (měkčí a ohebnější ocel je spojována s tvrdší a křehčí ocelí) dlouhodobě ostrá a odolná. Ve výsledku je kombinací toho nejlepšího z obou ocelí.

Jádro této Damaškové oceli tvoří jedna z nejlépe hodnocených ocelí VG-10. Vysoce abrazivně odolná nerezová ocel, která má vyšší stabilitu ostří, často lepší korozní odolnost a zvýrazněnou životnost ostří.

Pakkawood - materiál střenky

Pakkawood je výjimečný materiál mimořádné kvality a dlouhotrvající krásy. Pečlivě vybraná dýha z tvrdého dřeva je napuštěna teplem tvrzenou pryskyřicí. Pod intenzivní teplotou a tlakem je několik vrstev tohoto napuštěného tvrdého dřeva zataveno v pevný materiál, který krásně vypadá, je stabilní pevný a odolný, zároveň odolný vůči vlhkosti.

Mezi velkou škálou nožů jsou tyto damaškové nože s jádrem oceli VG-10 to nejlepší co pro profesionálního kuchaře můžete vybrat. Vyšší cenu kompenzuje dlouhotrvající ostří, minimální péče a vyšší korozivzdornost.

Jak vybrat kvalitní kuchařský nůž?! Využijte našeho rádce.

Zeptejte se nás
Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 2000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Skladem  90 % produktů skladem
AFDDenny'sGiblorsGiesserIsaccoLeChefShoes for Crews EuropeWusthof
KAMENNÁ PRODEJNA BRNO - pouze pro výdej zboží do odvolání. ESHOP BEZ PŘERUŠENÍ.