0
Váš košík je prázdný
  • cs
  • sk

MARMITON Nanami japonský damaškový nůž Tiny Wave 20cm rukojeť G10

japonský kuchařský nůž z damascénské oceli na krájení masa, zeleniny nebo ovoce, rukojeť letecký materiál G10 s ozdobným nýtem, délka ostří 20cm, jádro vysoce uhlíková ocel AUS-10V (67 vrstev), tvrdost HRC 60-62, úhel ostří 15 stupňů, ostří kladivem vyklepávaný vzor Tiny Wave, prodává se v dárkovém pouzdře s magnetickým zavíráním Více o produktu

Pomůžeme vám s nákupem

 

  • Využijte naši poradnu
  • Zboží nám můžete vrátit do 40 dnů
  • Vyzkoušejte si produkt u nás na prodejně
MARMITON Nanami japonský damaškový nůž Tiny Wave 20cm rukojeť G10
Doprava zdarma

MARMITON Nanami japonský damaškový nůž Tiny Wave 20cm rukojeť G10

  • damascénská ocel skládaná ze 67 vrstev, jádro vysoce uhlíková ocel AUS-10V, ostří kladivem vyklepávaný vzor Tiny Wave
  • délka ostří 20 cm, délka rukojeti 11,1 cm, celková délka 33,1 cm, hmotnost 278 g, šířka 2,2 mm
  • tvrdost oceli HRC 60-62
  • rukojeť letecký materiál G10 s ozdobným nýtem
  • úhel ostří 15 stupňů
  • prodává se v dárkovém pouzdře s magnetickým zavíráním
  • nůž umývejte v ruce bez použití myčky
  • nepoužívat na zmražené potraviny, možnost vylomení ostří

Damascenská (Damašková ocel)

Damašková ocel se vyrábí opakovaným skováním, překládáním a znovu skováním několika pásků oceli o rozdílných vlastnostech, takto vzniká charakteristický vzor, který mívá desítky až stovky vrstev. Damašková ocel je díky seskupení materiálů rozdílných vlastností (měkčí a ohebnější ocel je spojována s tvrdší a křehčí ocelí) dlouhodobě ostrá a odolná. Ve výsledku je kombinací toho nejlepšího z obou ocelí.

Jak vybrat kvalitní kuchařský nůž?! Využijte našeho rádce.
Zeptejte se nás
Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 2000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Skladem  90 % produktů skladem
AFDDenny'sGiblorsGiesserIsaccoLeChefShoes for Crews EuropeWusthof
PRODEJNA OTEVŘENA OD 10.5. (po-pá 9-12 a 14-16 hod.)