0
Váš košík je prázdný
  • cs
  • sk

Marmiton Kikučijo japonský kuchařský damaškový nůž 20cm rukojeť santalové dřevo VG10

japonský kuchařský nůž z damascénské oceli na krájení masa, zeleniny nebo ovoce, rukojeť santalové dřevo s ozdobným kamenem Songua, G10 kroužkem, slitinou niklu a mědi a ozdobným nýtem, délka ostří 20cm, jádro vysoce uhlíková ocel VG10 (67 vrstev), tvrdost HRC 60-62, úhel ostří 15 stupňů, ostří vzor růžiček, prodává se v dárkovém pouzdře s magnetickým zavíráním Více o produktu

Pomůžeme vám s nákupem

 

  • Využijte naši poradnu
  • Zboží nám můžete vrátit do 40 dnů
  • Vyzkoušejte si produkt u nás na prodejně
Marmiton Kikučijo japonský kuchařský damaškový nůž 20cm rukojeť santalové dřevo VG10
Doprava zdarma

MARMITON Kikučijo japonský kuchařský damaškový nůž 20cm rukojeť santalové dřevo VG10

  • damascénská ocel skládaná ze 67 vrstev, jádro z oceli VG-10, střídající se vrstvy oceli tvoří design růžiček
  • délka ostří 21,3 cm, délka rukojeti 13 cm, celková délka 34,3 cm, hmotnost 205 g, šířka 1,8 mm, výška 6 cm
  • tvrdost oceli HRC 60-62
  • rukojeť santalové dřevo s ozdobným kamenem Songua, G10 kroužkem, slitinou niklu a mědi a ozdobným nýtem
  • úhel ostří 15 stupňů
  • prodává se v dárkovém pouzdře s magnetickým zavíráním
  • nůž umývejte v ruce bez použití myčky
  • nepoužívat na zmražené potraviny, možnost vylomení ostří

Damascenská (Damašková ocel)

Damašková ocel se vyrábí opakovaným skováním, překládáním a znovu skováním několika pásků oceli o rozdílných vlastnostech, takto vzniká charakteristický vzor, který mívá desítky až stovky vrstev. Damašková ocel je díky seskupení materiálů rozdílných vlastností (měkčí a ohebnější ocel je spojována s tvrdší a křehčí ocelí) dlouhodobě ostrá a odolná. Ve výsledku je kombinací toho nejlepšího z obou ocelí.

Jádro této Damaškové oceli tvoří jedna z nejlépe hodnocených ocelí VG-10. Vysoce abrazivně odolná nerezová ocel, která má vyšší stabilitu ostří, často lepší korozní odolnost a zvýrazněnou životnost ostří.

Mezi velkou škálou nožů jsou tyto damaškové nože s jádrem oceli VG-10 to nejlepší co pro profesionálního kuchaře můžete vybrat. Vyšší cenu kompenzuje dlouhotrvající ostří, minimální péče a vyšší korozivzdornost.

Jak vybrat kvalitní kuchařský nůž?! Využijte našeho rádce.

Zeptejte se nás
Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 2000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Skladem  90 % produktů skladem
AFDDenny'sGiblorsGiesserIsaccoLeChefShoes for Crews EuropeWusthof
PRODEJNA OTEVŘENA po-pá 9-12 a 14-16