ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
0
Váš košík je prázdný
  • cs
  • sk

MARMITON Keitaro japonský damaškový plátkovací nůž 20cm rukojeť G10

japonský styl nože, vyráběný pod našim jménem "Marmiton" v Hong Kongu, Materiál čepele: VG-10 damašská ocel, Čepel 8 palců, Materiál rukojeti: G-10, Více o produktu
MARMITON Keitaro japonský damaškový plátkovací nůž 20cm rukojeť G10

MARMITON Keitaro japonský damaškový plátkovací nůž 20cm rukojeť G10
  • japonský styl nože, vyráběný pod našim jménem "Marmiton" v Hong Kongu
  • materiál čepele: VG-10 damašská ocel
  • čepel 8 palců
  • materiál rukojeti: G-10

Damascenská (Damašková ocel)

Damašková ocel se vyrábí opakovaným skováním, překládáním a znovu skováním několika pásků oceli o rozdílných vlastnostech, takto vzniká charakteristický vzor, který mívá desítky až stovky vrstev. Damašková ocel je díky seskupení materiálů rozdílných vlastností (měkčí a ohebnější ocel je spojována s tvrdší a křehčí ocelí) dlouhodobě ostrá a odolná. Ve výsledku je kombinací toho nejlepšího z obou ocelí.

Jádro této Damaškové oceli tvoří jedna z nejlépe hodnocených ocelí VG-10. Vysoce abrazivně odolná nerezová ocel, která má vyšší stabilitu ostří, často lepší korozní odolnost a zvýrazněnou životnost ostří.

Mezi velkou škálou nožů jsou tyto damaškové nože s jádrem oceli VG-10 to nejlepší co pro profesionálního kuchaře můžete vybrat. Vyšší cenu kompenzuje dlouhotrvající ostří, minimální péče a vyšší korozivzdornost.

Jak vybrat kvalitní kuchařský nůž?! Využijte našeho rádce.

Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 3000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Skladem  90 % produktů skladem
AFD Denny's Giblors Giesser Isacco LeChef Shoes for Crews Europe WusthofNINE WORTHS Karlowsky Fashion