0
Váš košík je prázdný
  • cs
  • sk

MARMITON Keitaro japonský damaškový plátkovací nůž 20cm rukojeť G10

japonský styl nože, vyráběný pod našim jménem "Marmiton" v Hong Kongu, Materiál čepele: VG-10 damašská ocel, Čepel 8 palců, Materiál rukojeti: G-10, Více o produktu
MARMITON Keitaro japonský damaškový plátkovací nůž 20cm rukojeť G10- 30%

MARMITON Keitaro japonský damaškový plátkovací nůž 20cm rukojeť G10
  • japonský styl nože, vyráběný pod našim jménem "Marmiton" v Hong Kongu
  • materiál čepele: VG-10 damašská ocel
  • čepel 8 palců
  • materiál rukojeti: G-10

Damascenská (Damašková ocel)

Damašková ocel se vyrábí opakovaným skováním, překládáním a znovu skováním několika pásků oceli o rozdílných vlastnostech, takto vzniká charakteristický vzor, který mívá desítky až stovky vrstev. Damašková ocel je díky seskupení materiálů rozdílných vlastností (měkčí a ohebnější ocel je spojována s tvrdší a křehčí ocelí) dlouhodobě ostrá a odolná. Ve výsledku je kombinací toho nejlepšího z obou ocelí.

Jádro této Damaškové oceli tvoří jedna z nejlépe hodnocených ocelí VG-10. Vysoce abrazivně odolná nerezová ocel, která má vyšší stabilitu ostří, často lepší korozní odolnost a zvýrazněnou životnost ostří.

Mezi velkou škálou nožů jsou tyto damaškové nože s jádrem oceli VG-10 to nejlepší co pro profesionálního kuchaře můžete vybrat. Vyšší cenu kompenzuje dlouhotrvající ostří, minimální péče a vyšší korozivzdornost.

Jak vybrat kvalitní kuchařský nůž?! Využijte našeho rádce.

Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 4000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Skladem  90 % produktů skladem
Denny's Giblors Giesser LeChef Shoes for Crews Europe Wusthof Wusthof Karlowsky Fashion Codeor Fruit of the Loom James & Nicholson Kariban Kentaur Korntex Premier Russell Stedman Teejays Dian Global Hendi Cherokee Cherokee Velilla Rossini Voxx Dickies Suecos Sakai Takayuki Suncraft JKH
Kamenná prodejna zavřena od 24.12. do 1.1. Objednávky budou odesílány 2.1. Přejeme krásné Vánoce.