ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
0
Váš košík je prázdný
  • cs
  • sk

Marmiton Gorobei japonský kuchařský damaškový nůž 20cm rukojeť modrá pryskyřice/Pakkawood VG10

japonský styl nože, vyráběný pod našim jménem "Marmiton" v Hong Kongu, japonský kuchařský nůž z damascénské oceli na krájení masa, zeleniny nebo ovoce, kulatá rukojeť modrá pryskyřice a Pakkawood, délka ostří 20cm, jádro vysoce uhlíková ocel VG10 (67 vrstev), tvrdost HRC 60-62, úhel ostří 15 stupňů, ostří ručně ostřené Více o produktu
Marmiton Gorobei japonský kuchařský damaškový nůž  20cm rukojeť modrá pryskyřice/Pakkawood VG10- 10%

MARMITON Gorobei japonský kuchařský damaškový nůž  20cm rukojeť modrá pryskyřice/Pakkawood VG10

  • japonský styl nože, vyráběný pod našim jménem "Marmiton" v Hong Kongu
  • damašková ocel skládaná ze 67 vrstev, jádro z oceli VG-10, střídající se vrstvy oceli tvoří typický damascénský vzor
  • délka ostří 20 cm, délka rukojeti 12,9 cm, celková délka 32,9 cm, hmotnost 191 g, šířka 2 mm
  • tvrdost oceli HRC 60-62
  • kulatá rukojeť modrá pryskyřice a Pakkawood
  • úhel ostří 15 stupňů
  • nůž umývejte v ruce bez použití myčky
  • nepoužívat na zmražené potraviny, možnost vylomení ostří

Damascenská (Damašková ocel)

Damašková ocel se vyrábí opakovaným skováním, překládáním a znovu skováním několika pásků oceli o rozdílných vlastnostech, takto vzniká charakteristický vzor, který mívá desítky až stovky vrstev. Damašková ocel je díky seskupení materiálů rozdílných vlastností (měkčí a ohebnější ocel je spojována s tvrdší a křehčí ocelí) dlouhodobě ostrá a odolná. Ve výsledku je kombinací toho nejlepšího z obou ocelí.

Jádro této Damaškové oceli tvoří jedna z nejlépe hodnocených ocelí VG-10. Vysoce abrazivně odolná nerezová ocel, která má vyšší stabilitu ostří, často lepší korozní odolnost a zvýrazněnou životnost ostří.

Pakkawood - materiál střenky

Pakkawood je výjimečný materiál mimořádné kvality a dlouhotrvající krásy. Pečlivě vybraná dýha z tvrdého dřeva je napuštěna teplem tvrzenou pryskyřicí. Pod intenzivní teplotou a tlakem je několik vrstev tohoto napuštěného tvrdého dřeva zataveno v pevný materiál, který krásně vypadá, je stabilní pevný a odolný, zároveň odolný vůči vlhkosti.

Mezi velkou škálou nožů jsou tyto damaškové nože s jádrem oceli VG-10 to nejlepší co pro profesionálního kuchaře můžete vybrat. Vyšší cenu kompenzuje dlouhotrvající ostří, minimální péče a vyšší korozivzdornost.

Jak vybrat kvalitní kuchařský nůž?! Využijte našeho rádce.

Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 3000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Skladem  90 % produktů skladem
AFD Denny's Giblors Giesser Isacco LeChef Shoes for Crews Europe WusthofNINE WORTHS