ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
0
Váš košík je prázdný
  • cs
  • sk

Dellinger Gyuto TOIVO japonský kuchařský nůž 20 cm

kuchařský nůž z damascénské oceli na krájení masa, ryb, zeleniny, délka ostří 20,5 cm, jádro z oceli VG10 (67 vrstev), ergonomická rukojeť z materiálu Rosewood (dřevo palisandr), Více o produktu
Dellinger Gyuto TOIVO japonský kuchařský nůž 20 cm
Doprava zdarma

Dellinger Gyuto TOIVO japonský kuchařský nůž 20 cm

  • damascénská ocel skládaná ze 67 vrstev, jádro z oceli VG10, střídající se vrstvy oceli tvoří vlnkový design
  • délka ostří 20,5 cm, délka rukojeti 12 cm, hmotnost 210 g
  • tvrdost oceli R62 Rockwella
  • ergonomická rukojeť z materiálu Rosewood (dřevo palisandr)
  • nůž umývejte v ruce bez použití myčky
  • nepoužívat na zmražené potraviny, možnost vylomení ostří

Damascenská (Damašková ocel)

Damašková ocel se vyrábí opakovaným skováním, překládáním a znovu skováním několika pásků oceli o rozdílných vlastnostech, takto vzniká charakteristický vzor, který mívá desítky až stovky vrstev. Damašková ocel je díky seskupení materiálů rozdílných vlastností (měkčí a ohebnější ocel je spojována s tvrdší a křehčí ocelí) dlouhodobě ostrá a odolná. Ve výsledku je kombinací toho nejlepšího z obou ocelí.

Jádro této Damaškové oceli tvoří jedna z nejlépe hodnocených ocelí VG-10. Vysoce abrazivně odolná nerezová ocel, která má vyšší stabilitu ostří, často lepší korozní odolnost a zvýrazněnou životnost ostří.

Mezi velkou škálou nožů jsou tyto damaškové nože s jádrem oceli VG-10 to nejlepší co pro profesionálního kuchaře můžete vybrat. Vyšší cenu kompenzuje dlouhotrvající ostří, minimální péče a vyšší korozivzdornost.

Jak vybrat kvalitní kuchařský nůž?! Využijte našeho rádce.

Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 3000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Skladem  90 % produktů skladem
AFD Denny's Giblors Giesser Isacco LeChef Shoes for Crews Europe WusthofNINE WORTHS