0
Váš košík je prázdný
  • cs
  • sk

Dellinger Gyuto TOIVO japonský kuchařský nůž 20 cm

kuchařský nůž z damascénské oceli na krájení masa, ryb, zeleniny, délka ostří 20,5 cm, jádro z oceli VG10 (67 vrstev), ergonomická rukojeť z materiálu Rosewood (dřevo palisandr) Více o produktu

Pomůžeme vám s nákupem
  • Využijte naši poradnu
  • Zboží nám můžete vrátit do 40 dnů
  • Vyzkoušejte si produkt u nás na prodejně
Dellinger Gyuto TOIVO japonský kuchařský nůž 20 cm
Doprava zdarma

Dellinger Gyuto TOIVO japonský kuchařský nůž 20 cm

  • damascénská ocel, jádro VG10 (67 vrstev), střídající se vrstvy oceli tvoří vlnkový design
  • délka ostří 20,5 cm, délka rukojeti 12 cm, hmotnost 210 g
  • tvrdost oceli R62 Rockwella
  • ergonomická rukojeť z materiálu Rosewood (dřevo palisandr)
  • nůž umývejte v ruce bez použití myčky
  • nepoužívat na zmražené potraviny, možnost vylomení ostří
Zeptejte se nás
Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 2000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Zboží skladem90 % produktů skladem
AFDDenny'sGiblorsGiesserIsaccoLeChefShoes for Crews EuropeWusthof
KAMENNÁ PRODEJNA BRNO - pouze pro výdej zboží do odvolání. ESHOP BEZ PŘERUŠENÍ.