0
Váš košík je prázdný

Dellinger Boning Samurai japonský kuchařský nůž vykosťovací 15,5 cm

japonský kuchařský nůž z damascénské oceli na vykosťování masa, délka ostří 15,5 cm, jádro z oceli VG10 (67 vrstev), rukojeť z materiálu G10 - vrstvený laminát podobný materiálu Micarta, velká tepelná a mechanická odolnost Více o produktu

Pomůžeme vám s nákupem
Dellinger Boning Samurai japonský kuchařský nůž vykosťovací 15,5 cm

Dellinger Bonning Samurai japonský kuchařský nůž vykosťovací 

  • damascénská ocel, jádro VG10 (67 vrstev), střídající se vrstvy oceli tvoří vlnkový design
  • délka ostří 15,5 cm, délka rukojeti 12,5 cm, hmotnost 190 g
  • tvrdost oceli R62 Rockwella
  • rukojeť - materiál G10 (vrstvený laminát podobný materiálu Micarta), tepelná a mechanická odolnost, skelná vlákna spojená epoxidovou pryskyřicí, lehký, přilnavý, odolný proti vodě i elektrickému proudu
  • nůž umývejte v ruce bez použití myčky
  • nepoužívat na zmražené potraviny, možnost vylomení ostří
Zeptejte se nás
Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 2000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Zboží skladem90 % produktů skladem
AFDDenny'sGiblorsGiesserIsaccoLeChefShoes for Crews EuropeWusthof