0
Váš košík je prázdný

Kuchařský nůž Santoku Giesser Messer drážkovaný 18cm - barva černá

kuchyňský nůž s výborným poměrem kvalita a cena, vhodné i pro začínající kuchaře, barva černá, drážkovaná čepel - nelepí se na čepel přilnavé potraviny, délka ostří 18cm, celková délka 32cm, váha 135g Více o produktu
Pomůžeme vám s nákupem
  • Využijte naši poradnu
  • Zboží nám můžete vrátit do 30 dnů
  • Odborně vám poradíme: 606 788 731 (Po–Pá: 8–16h), marmiton@marmiton.cz
Kuchařský nůž Santoku Giesser Messer drážkovaný 18cm - barva černá

Kuchařský nůž Santoku drážkovaný Giesser Messer

- velikost 18cm,

- barva černá,

- drážkovaná čepel,

- ergonomická plastová ražená rukojeť,

- Santoku nůž je nejvíce používaný nůž v Asii,

- ideální pro řezání a rozkrajování ovoce a zeleniny.

- čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, tvrzená pod tlakem na tvrdost 56 až 57 Rockwellů,
matný leštěný okraj zajišťuje optimální odolnost proti korozi. Aby každý nůž byl dokonale brousitelný od začátku, je konečné broušení prováděno ručně.
POM (polyoxymethylen) rukojeť, rukojeti těchto kuchařských nožů jsou rozměrově stabilní a pevné,
připevněné jsou dvěma nebo třemi nýty,
nože jsou odolné v myčce, k ochraně ostří však doporučujeme ruční čištění.
je vhodná pro styk s potravinami a splňuje požadavky následujících právních předpisů (v každém případě včetně všech dodatků a ve verzi platné v době vydání tohoto prohlášení):
Nařízení (ES) č. 1935/2004 o materiálech a předmětech (včetně aktivních a inteligentních materiálů a předmětů určených pro styk s potravinami) určených pro styk s potravinami a o zrušení směrnic 80/590 / EHS a 89/109 / EHS v platném znění.
Nařízení (EU) č. 10/2011 ze dne 14. ledna 2011 o materiálech a předmětech z plastů určených pro styk s potravinami.

Komentáře

Vložit nový komentář
Zeptejte se nás
Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 2000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Zboží skladem90 % produktů skladem
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.