0
Váš košík je prázdný

Kuchařský nůž na loupání cibule a zeleniny Giesser Messer 6cm - barva černá

krátký lehce zahnutý nůž výborný na loupaní cibule nebo okrajování zeleniny, ražená plastová černá rukojeť, velikost - 6cm, celková délka - 17cm, tvar špičky ve tvaru zobáku Více o produktu
Pomůžeme vám s nákupem
  • Využijte naši poradnu
  • Zboží nám můžete vrátit do 30 dnů
  • Odborně vám poradíme: 606 788 731 (Po–Pá: 8–16h), marmiton@marmiton.cz
Kuchařský nůž na loupání cibule a zeleniny Giesser Messer 6cm - barva černá

Kuchařský nůž na loupání cibule a zeleniny 6cm Giesser Messer 

- délka ostří 6 cm,

- celková délka 17 cm,

- barva černá,

- čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli,

- extra ostré,

- tvar špičky ve tvaru zobáku,

- hladká plastová rukojeť

- čepel z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli, tvrzená pod tlakem na tvrdost 56 až 57 Rockwellů,
matný leštěný okraj zajišťuje optimální odolnost proti korozi. Aby každý nůž byl dokonale brousitelný od začátku, je konečné broušení prováděno ručně.
POM (polyoxymethylen) rukojeť, rukojeti těchto kuchařských nožů jsou rozměrově stabilní a pevné,
připevněné jsou dvěma nebo třemi nýty,
nože jsou odolné v myčce, k ochraně ostří však doporučujeme ruční čištění.
je vhodná pro styk s potravinami a splňuje požadavky následujících právních předpisů (v každém případě včetně všech dodatků a ve verzi platné v době vydání tohoto prohlášení):
Nařízení (ES) č. 1935/2004 o materiálech a předmětech (včetně aktivních a inteligentních materiálů a předmětů určených pro styk s potravinami) určených pro styk s potravinami a o zrušení směrnic 80/590 / EHS a 89/109 / EHS v platném znění.
Nařízení (EU) č. 10/2011 ze dne 14. ledna 2011 o materiálech a předmětech z plastů určených pro styk s potravinami.

Komentáře

Vložit nový komentář
Zeptejte se nás
Garance vráceníZboží můžete do 30 dnů vrátit
Doprava zdarmanad 2000 Kč
Garance kvalityNabízíme jen značkové zboží
Zboží skladem90 % produktů skladem
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.